Reseptit

Mustaherukka-banaanipehmis

Mustaherukka­-banaanipehmis on todellinen C-­vitamiini­pommi joko aamu­palalle tai virkistäväksi välipalaksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mustaherukka-banaanipehmis

  • 1 banaani
  • 1 pss (200 g) pakastemustaherukoita
  • 1 dl appelsiinimehua

Päälle

  • jogurttia
  • mysliä

Valmistusohje

Mustaherukka-banaanipehmis tehdään helposti näin:

1. Kuori ja paloittele banaani. Pane palat jäätymään pakastimeen.

2. Laita pakastemarjat, banaanipalat ja neste joko tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kannuun. Anna ainesten pehmetä noin 10–15 minuuttia ja jauha ne sitten pehmikseksi. Viimeistele mustaherukka-banaanipehmis myslillä ja nokareella jogurttia.

Katso myös: Pikajäätelö vadelmista ja mustaherukoista

Katso myös Kotiliesi.fi: Pika suklaa-banaanijäätelö

X