Reseptit

Nieriää Navarran tyyliin

Navarran tyyliin nieriän sisälle ja ympärille kiedotaan kinkkua.

Teksti:
Raija Uljas

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 pientä nieriää, n. 600 g
  • suolaa ja mustapippuria
  • 8 viipaletta jámon serranoa eli ilmakuivattua kinkkua

Valmistusohje

Puhdista ja kuivaa kalat. Poista kidukset. Ripottele sisään vähän suolaa ja mustapippuria. Ja pane kummankin kalan sisään viipale kinkkua.

Kiedo loput kalojen ympärille. Kuumenna grilli tai uunin grillivastukset. Grillaa kaloja, kunnes ne saavat kauniin ruskean värin, noin 6 minuuttia. Käännä varovasti ja grillaa toista puolta saman ajan. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

X