Ohra-suppilovahverolisäke
Ohrasta ja suppilovahveroista syntyy herkullinen risoton omainen lisuke vaikkapa jauheliha-tai punajuuripihveille.
Ainekset
- 2 dl esikypsytettyjä ohrasuurimoita
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 pieni sipuli
- 0.5 l suppilovahveroita
- muutama oksa tuoreita yrttejä (timjamia, basilikaa, persiljaa, ruohosipulia)
- veitsenkärjellinen suolaa
- veitsenkärjellinen valko- tai mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan miedosti suolalla maustetussa vedessä.
2. Kuori ja hienonna sipuli, puhdista ja pilko suppilovahverot.
3. Kuullota sipuli öljyssä, lisää sienet ja haihduta liika neste pois.
4. Lisää kypsä, valutettu ohra, mausteet ja silputut yrtit.
5. Tarjoa ohra-suppilovahverolisäke vaikkapa punajuuripihvien kanssa.
430 kJ (100 kcal)/1 annos
Katso myös nämä reseptit:
Sienillä ja vuohenjuustolla täytetyt kaalikääryleet
Kotiliesi.fi: Sieni-kvinoasalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous