Reseptit

Wasabi-lohirullat

Helppotekoiset wasabirullat sopivat sormipaloiksi kesän kemuihin.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Pekka Holmström/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 isoa ohutta rieskaa
  • 200 g wasabituorejuustoa
  • 200 g kylmäsavulohta
  • tillisilppua

Valmistusohje

1. Levitä tuorejuusto, tillisilppu ja lohiviipaleet rieskojen päälle.

2. Kääri rieskat rullalle ja rullat tuorekelmuun. Pane kylmään.

3. Leikkaa rullat parin sentin paksuisiksi viipaleiksi juuri ennen tarjoilua.

Lisää pikkusyötäviä lohesta:

965344-lohilettuset.jpg

Lohilettuset

Lohi_avokadopalat

Lohi-avokadopalat

961523-lohi_wasabi_leipa.jpg

Lohi-wasabivoileivät juhla-aterian alkuun

Kotiliesi.fi: Lohicrostinit

X