Blogit 22.7.2012

Grillikauden korkkajaiset

Teksti: Pippurimylly

Okei, grillikausi tuli kyllä avattua jo monta viikkoa sitten, mutta aihe on onneksi edelleen ajankohtainen. Tässäpä muutama supersimppeli lisukeruoka grillin äärelle!
 

Sambal oelek -sienet
tuoreita herkkusieniä
oliiviöljyä
sambal oelek -tahnaa
ruohosipulia
tuoretta korianteria tai persiljaa
suolaa ja pippuria myllystä

Silppua yrtit ja sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään kulhossa. Anna marinoitua jääkaapissa pari tuntia. Pujota herkkusienet varrastikkuihin ja grillaa.
 

Sinihomejuustonektariinit
Halkaise nektariinit pituussuunnassa kahtia, poista kivet. Voitele nektariininpuolikkaiden leikkuupinnat oliiviöljyllä. Grillaa leikkuupuoli alaspäin ja leikkaa grillattujen nektariinien päälle siivut sinihomejuustoa.
 

Helppo maustevoi kanalle ja lihalle syntyy voista ja cajunmausteesta. Sotketaan voi ja cajunmauste sekaisin, kääräistään pötkölle kelmuun ja laitetaan jääkaappiin/pakastimeen kohmettumaan.
 

Pippurimylly

Kommentit (1)

Näitähän ei pysty nälkäisenä katsomaan:) Sinihomejuusto nektariinit, yksinkertaiset, mutta herkullliset.

Näitähän ei pysty nälkäisenä katsomaan:) Sinihomejuusto nektariinit, yksinkertaiset, mutta herkullliset.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *