Reseptit

Kana-nuudelikeitto

Kana-nuudelikeitto maistuu koko perheelle. Jos et pidä kookoksen mausta, voit käyttää myös tavallista ruokakermaa.

Teksti:
Annin ruokakirja (Otava)
Kuvat:
Niclas Mäkelä/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600 g kanafileetä
  • 1 sipuli
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 100 g maustamatonta riisinuudelia
  • noin 5 dl kanalientä
  • 2 dl kookoskermaa

Valmistusohje

1. Suikaloi kana ja hienonna sipuli. Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai padassa, ruskista kanat ja lisää sipulit. Kaada joukkoon kanaliemi ja kookoskerma. Anna hautua noin 10 minuuttia.

2. Pilko kesäkurpitsa puolikuun muotoisiksi paloiksi. Pilko myös paprika samankokoisiksi suikaleiksi. Murskaa nuudelit ”rakettispagetiksi” ja lisää ne kattilaan. Lisää myös kesäkurpitsat ja paprikat.

3. Kiehuta hiljalleen noin 5 minuuttia, kunnes nuudelit ovat sopivia. Jos haluat hienostella, silppua päälle korianteria.

X