Parsa-perunasalaatti
Parsa-perunasalaatissa maistuvat tuore parsa, basilika, rucola ja uudet perunat.
Ainekset
Parsa-perunasalaatti
- 500 g uusia perunoita
- nippu ohutta vihreää parsaa
- 0.5 dl basilikan lehtiä
- 1 dl rucolan lehtiä
- merisuolaa
- 0.5 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
Parsa-perunasalaatti valmistetaan tuoreesta parsasta, rucolasta ja perunoista.
Pese tai raaputa uudet perunat puhtaiksi. Keitä ne purutuntuma jättäen.
Leikkaa parsoista pätkä juuriosaa pois. Jos parsat ovat hyvin hentoja, niitä ei tarvitse kuoria. Muuten kuori kevyesti ja keitä al denteksi jättäen.
Revi basilikan lehdet ja rucola sauvasekoittimen tms. astiaan ja lisää ripaus karkeaa merisuolaa. Sen ansiosta väri seoksessa säilyy. Lisää oliiviöljy ja leikkaa yrtit silpuksi.
Sekoita jäähtyneiden pilkottujen parsojen ja perunoiden kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Sinappinen nakki-perunasalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous