Pippurimylly

Pikapasta tuorepestosta, serranokinkusta ja kirsikkatomaateista

26.4.2018 Teksti: Pippurimylly

Kiireinen viikko on vaatinut todellisia pikaratkaisuja keittiön puolella!

Tuorepasta ja -pesto ovat kiireisen kokin luottoaineksia, kun ruokaa pitää saada ja sassiin. Näiden kahden komponentin lisäksi annoksen joukkoon voi lisätä ihan mitä käteen sattuu osumaan; esimerkiksi serranokinkkua, kirsikkatomaatteja ja yrttejä, kuten tässä annoksessa. Tai vaihtoehtoisesti kylmäsavulohta ja herkkusieniä, kuten toisessa tällä viikolla valmistuneessa ateriassa.

pesto-serranokinkkupasta

(2 annosta)

  • 250 g tuorepastaa
  • 5 rkl vihreää tuorepestoa
  • 1 pkt (80 g)  serranokinkkua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • (rucolaa tai tuoretta basilikaa)

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko kinkku, raasta valkosipulinkynsi ja halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita pesto, kinkku, valkosipuli ja tomaatit pastan joukkoon. Lisää lopuksi joukkoon revittyä rucolaa tai basilikaa. Tarkista maku.

Pippurimylly

Arkisto

Lue seuraavaksi