Pippurimylly 15.7.2017

Täytetyt croissantit

Teksti: Pippurimylly

Viikonloppuisin on aikaa keskittyä elämän hyviin asioihin – kuten esimerkiksi aamupalaan.

Täydellinen aamiainen tai brunssi ei ole tietenkään mitään ilman croissanttia, tuota aamiaispöydän ihanan rasvaista ja rapeaa herkkua. Toissa viikonloppuna pistettiin pystyyn vähän runsaampi aamiaiskattaus, ja croissantitkin täytettiin normaalia avokätisemmin. Feta-mansikka-basilika sekä lohi-avokado-munakokkeli olivat kattauksen vaihtoehdot, ja herkulliset sellaiset olivatkin!

täytetyt croissantit

Feta-mansikka-basilikatäyte

  • 100 g tuorejuustoa
  • 100 g fetajuustoa
  • 2 tl sitruunanmehua
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • mansikoita

Laita tuorejuusto, paloiteltu fetajuusto ja basilika tehosekoittimeen tai survaise ne sauvasekoittimella sekaisin. Notkista sitruunanmehulla ja mausta tarvittaessa mustapippurilla. Täytä croissant fetalevitteellä, mansikoilla ja tuoreella basilikalla.

Lohi-muna-avokadotäyte

  • munakokkelia
  • kylmäsavulohta
  • avokadoa

Pippurimylly