Blogit

Täytetyt portobellosienet

27.11.2014 Teksti: Pippurimylly

Haa, marraskuu. Tämä on taas tätä aikaa vuodesta, kun blogimateriaalin joutuu kaivamaan arkiston kätköistä tai milloin mistäkin naftaliinista – mitään järjellisiä kuviahan tässä synkkydessä on nimittäin turha edes kuvitella ottavansa. Mutta ei se mitään, tuleepahan tässä samalla bloganneeksi näitä unholaan jääneitä juttujakin!

Näitä pestolla, tomaatilla ja mozzarellalla lastattuja portobellopizzasia valmistettiin muistaakseni loppukesästä, ja resepti niihin löytyi täältä. Erittäin helppo ja nopea, klassisiin makupareihin nojaava alkupalaresepti vaikkapa alkavan viikonlopn notkuviin pöytiin!

portobellosieniä
vihreää pestoa
tomaattia
mozzarellaa
pinjansiemeniä

Poista sienistä jalat ja heltat. Valele sienet oliiviöljyllä ja aseta leivinpaperille lakki alaspäin. Lusikoi sienten päälle pestoa ja asettele sitten päälle tomaattisiivu sekä raastettua mozzarellaa. Ripottele päälle vielä paahdettuja pinjansiemeniä ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes juusto kuplii.


 

Pippurimylly

Arkisto

Kommentit (2)

Soppaneiti: toi on muistaakseni lehtipersiljaa 🙂 mutta basilikaa tai rucolaa olisin ehdottomasti mieluummin laittanut, jos olisi ollut!

Mitäs koristeita tuossa on päällä? Basilika varmasti sopisi, mutta lehden muodosta arvelisin jotain muuta… rucolaa?

Soppaneiti: toi on muistaakseni lehtipersiljaa 🙂 mutta basilikaa tai rucolaa olisin ehdottomasti mieluummin laittanut, jos olisi ollut!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *