Yleinen 15.8.2016

Feta-kikhernesalaatti

Teksti: Pippurimylly

Maanantai lamaannuttaa ihmisen aina toisinaan sillä tavalla, että ravintonsa eteen ei jaksaisi nähdä niin minkäännäköistä vaivaa. Senpä vuoksi tämänpäiväinen ateria valmistui sillä periaatteella, että sen valmistukseen menisi max. 10 minuuttia eikä sen vuoksi tarvitsisi keittää tai paistaa tai muuta rasittavaa.

Vähän pilkkomaan tämän eteen joutui, mutta ei se mitään. Eroon kesäkiloista -kampanja alkoi viime viikolla ja sen nimissä nyt pupelletaan salaattia kuin viimeistä päivää. Ei mitään tätä projektia vastaan, mikäli jokainen salaattiannos on yhtä suunmyötäistä kuin tämä!

kikhernesalaatti

  • 1 tlk kikherneitä
  • 2 avokadoa
  • 150 g fetajuustoa
  • 2 kevätsipulia
  • 1/2 rukku tuoretta basilikaa
  • 1/2 ruukku tuoretta lehtipersiljaa
  • 1 lime
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • chilirouhetta, suolaa ja pippuria

Valuta kikherneet ja paloittele avokado ja yhdistä ne kulhossa. Murustele joukkoon feta ja silppua sekaan myös kevätsipulit, basilika ja persilja. Purista joukkoon limen mehu ja mausta oliiviöljyllä, chilillä, suolalla ja pippurilla. Sekoita kaikki keskenään.

 

Pippurimylly

Kommentit (3)

Tuula: sellainen noin 380 g purkki, valutettuna joku reilu 200 g 🙂

..

Paljonko on tölkillinen kikherneitä?

Tuula: sellainen noin 380 g purkki, valutettuna joku reilu 200 g 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *