1.8.2013

Aasialainen grillisiika

Teksti: Maarit Cederberg Kuvat: Kari Hautala

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 siika suomustettuna
1 rkl sitruunaruohosilppua tai 1 dl tuoretta sitruunamelissaa
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 rkl soijakastiketta
1 rkl kookosrasvaa tai kookoskermaa
1 rkl tummaa sokeria

kalan vatsaonteloon:

1 sentin pala tuoretta inkivääriä
1 valkosipulinkynsi
1 pieni chili
ripaus merisuolaa

Valmistusohje

Tarjoa aasialainen grillisiika hapanimeläkastikkeen kanssa.

Hiero mausteet kalan pintaan ja vatsaonteloon. Kuumenna grilli ja paahda kala joko ritilällä, vuoassa tai paksussa puuvartaassa.
 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi