
After eight -kakku
After eight -kakku hyytyy ilman liivatetta ja valmistuu muutamasta raaka-aineesta. Halutessasi voit myös jäädyttää kakun pakastimessa jäätelökakuksi.
Ainekset
After eight -kakku
- 1 pkt (175 g) dominokeksejä
- 50 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte
- 200 g After Eight -minttusuklaata
- 200 g vaniljatuorejuustoa
- 1 dl kuohukermaa
Koristeeksi
- pensasmustikoita
- karhunvadelmia
- vadelmia After Eight -suklaata
Valmistusohje
After eight -kakku leivontaan helposti näin:
1. Hienonna keksit kaulimella suljetussa pussissa tai monitoimikoneessa. Sekoita kulhossa sulatettu voi ja keksimurut.
2. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohjan ja reunojen väliin. Vuoraa vuoan reunat leivinpaperisuikaleilla. Painele keksimuruseos pohjalle ohueksi kerrokseksi.
3. Sulata minttusuklaa mikrossa 600 W:n teholla 1–1 1/2 minuuttia välillä sekoitellen. Anna jäähtyä hetki. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja vaahdotettu kerma.
4. Kaada täyte pohjan päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa 4–6 tuntia.
5. Irrota vuoan reunat kakun reunoilta, nosta kakku tarjoilulautaselle. Vedä leivinpaperit kakun reunoilta ja pohjalta pois. Koristele After eight -kakku marjoilla ja After Eight -suklaalla.
Vinkki: Kokeile myös suolakinuski-suklaakakkua
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin leivotaan kinderkakku
Kommentit
Kiitos liivatteettomasta ohjeesta <3
Kommentit
Kiitos liivatteettomasta ohjeesta <3
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous