8.5.2012

Ahvenpihvit

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

500 g ahvenfileitä
50 g ruohosipulituorejuustoa
1 iso muna + tilkka vettä
1 dl korppujauhoja
1 dl raastettua parmesaania
suolaa, valkopippuria
pinnalle ruohosipulia

Valmistusohje

1. Levitä ruodottomat ahvenfileet työlaudalle. Sipaise fileet kevyesti tuorejuustolla ja paina aina kaksi fileetä vastakkain. Kastele pihvit ensin muna-vesiseokseen ja kääntele sitten maustetussa korppujauho- parmesaaniseoksessa. Anna kuorrutuksen kuivahtaa hetki ja paista pihvit öljy-voiseoksessa.

Tarjoa ahvenpihvien lisänä keitettyjä uusia perunoita ja tillikurkkuja.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi