Mainos 28.8.2016

Aitoa arkiruokaa: Mausteinen perunasalaatti

Teksti: Aitoa arkiruokaa Kuvat: Aitoa arkiruokaa

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

600 g perunoita
1 rasia baby-pinaattia
2 sipulia
1 keltainen paprika
4-5 rkl oliiviöljyä
1 pienen sitruunan kuori ja mehu
2 rkl Urtekram cajunmaustetta
1 rkl Urtekram sinappijauhetta
ripaus Urtekram chilihiutaleita
ripaus suolaa
ripaus pippuria

Valmistusohje

1. Keitä perunat kypsiksi suolatussa vedessä.
2. Viipaloi sipuli ja paprika ohuiksi viipaleiksi ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä.
3. Kun sipuli ja paprika ovat kuullottuneet, sekoita joukkoon mausteet ja ota pois lämmöltä.
4. Pilko vielä lämpimät perunat paloiksi, lisää pannulle ja sekoita.
5. Lisää joukkoon vielä pinaatti, sitruunan kuori ja mehu ja sekoita, jotta pannusta irtoaa kaikki maku salaattiin. Siirrä tarjoiluastiaan ja mausteinen perunasalaatti on valmis tarjoiltavaksi.

Aitoa arkiruokaa -blogi osallistuu Ruoka.fi:n ja Urtekramin maustehaasteeseen.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi