Reseptit

Ananas-retiisisalsa sopii grilliruokien kanssa

Tämä Teresa Välimäen ananas-retiisisalsa on paitsi maukas myös kaunis lisuke grilliruoille.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1/2 tuore ananas
  • 10 retiisiä
  • 3 kevätsipulin vartta
  • 1 vihreä chilipalko
  • 1 salottisipuli
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 limetin mehu
  • ripaukset suolaa ja mustapippuria
  • ripaus sokeria

Valmistusohje

1. Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi. Viipaloi retiisit ja hienonna kevätsipulin varret, chili ja salottisipuli.

2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna makujen tasaantua jääkaapissa hetki.

3. Tarkista maku.

4. Tarjoile ananassalsaa grillattujen ruokien lisukkeena tai osana kesäistä salaattia.

X