Reseptit

Ananas-retiisisalsa sopii grilliruokien kanssa

9.6.2014 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Tämä Teresa Välimäen ananas-retiisisalsa on paitsi maukas myös kaunis lisuke grilliruoille.

Ainekset

1/2 tuore ananas
10 retiisiä
3 kevätsipulin vartta
1 vihreä chilipalko
1 salottisipuli
3 rkl oliiviöljyä
1 limetin mehu
ripaukset suolaa ja mustapippuria
ripaus sokeria

Valmistusohje

1. Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi. Viipaloi retiisit ja hienonna kevätsipulin varret, chili ja salottisipuli.

2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna makujen tasaantua jääkaapissa hetki.

3. Tarkista maku.

4. Tarjoile ananassalsaa grillattujen ruokien lisukkeena tai osana kesäistä salaattia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *