Ananasta ja appelsiinia tuoreen mintun kanssa
Ananaksesta ja appelsiinistä syntyy raikas välipalahedelmäsalaatti, joka piristää työkiireiden keskellä, sopii aamiaiselle ja keventäjän jälkiruoaksi.
Ainekset
- 100 g tuoretta ananasta
- 1 appelsiini
- 2 tl täysruokosokeria tai hunajaa
- 1 rkl appelsiinin mehua
- 3 rkl tuoretta minttua
- ripaus kanelia
Valmistusohje
1. Kuori hedelmät ja paloittele ne.
2. Sekoita sokeri tai hunaja, appelsiinimehu, minttu ja kaneli. Kääntele makuliemi hedelmäpalojen joukkoon.
3. Lusikoi kulhoon tai kannelliseen astiaan.
4. Nauti aamu- tai välipalana tai jälkiruokana.
Katso myös:
Appelsiini tuo talveen häivähdyksen aurinkoa
Appelsiini-sipulisalaatti
Marinoidut appelsiinit
Kotiliesi.fi: Itämainen hedelmäsalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous