Reseptit

Ananasta ja appelsiinia tuoreen mintun kanssa

21.1.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos
Ananaksesta ja appelsiinistä syntyy raikas välipalahedelmäsalaatti, joka piristää työkiireiden keskellä, sopii aamiaiselle ja keventäjän jälkiruoaksi.

Ainekset

100 g tuoretta ananasta
1 appelsiini
2 tl täysruokosokeria tai hunajaa
1 rkl appelsiinin mehua
3 rkl tuoretta minttua
ripaus kanelia

Valmistusohje

 

1. Kuori hedelmät ja paloittele ne.
2. Sekoita sokeri tai hunaja, appelsiinimehu, minttu ja kaneli. Kääntele makuliemi hedelmäpalojen joukkoon.
3. Lusikoi kulhoon tai kannelliseen astiaan.
4. Nauti aamu- tai välipalana tai jälkiruokana.

Katso myös:

Appelsiini tuo talveen häivähdyksen aurinkoa
Appelsiini-sipulisalaatti
Marinoidut appelsiinit

Kotiliesi.fi: Itämainen hedelmäsalaatti

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme