Reseptit

Ananasta ja appelsiinia tuoreen mintun kanssa

Ananaksesta ja appelsiinistä syntyy raikas välipalahedelmäsalaatti, joka piristää työkiireiden keskellä, sopii aamiaiselle ja keventäjän jälkiruoaksi.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g tuoretta ananasta
  • 1 appelsiini
  • 2 tl täysruokosokeria tai hunajaa
  • 1 rkl appelsiinin mehua
  • 3 rkl tuoretta minttua
  • ripaus kanelia

Valmistusohje

 

1. Kuori hedelmät ja paloittele ne.
2. Sekoita sokeri tai hunaja, appelsiinimehu, minttu ja kaneli. Kääntele makuliemi hedelmäpalojen joukkoon.
3. Lusikoi kulhoon tai kannelliseen astiaan.
4. Nauti aamu- tai välipalana tai jälkiruokana.

Katso myös:

Appelsiini tuo talveen häivähdyksen aurinkoa
Appelsiini-sipulisalaatti
Marinoidut appelsiinit

Kotiliesi.fi: Itämainen hedelmäsalaatti

X