Reseptit

Ananasta ja mascarponea

28.11.2013 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ananasta ja mascarponea on raikas jälkiruoka, joka on hetkessä valmis. Se sopii myös joulunajan jälkiruoaksi.

Ainekset

1 pieni ananas
2 rkl voita
2 rkl (vaahtera)siirappia
1 dl kuohukermaa
100 g mascarponea
1 tl vaniljasokeria
ripaus kanelia

Valmistusohje

1. Leikkaa ananas lohkoiksi. Paista voi-siirappiseoksessa vaaleanruskeaksi.

2. Vatkaa kerma ja mascarpone keskenään. Mausta vaniljalla.

3. Ripsauta annosten päälle kanelia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme