Reseptit

Ananasta ja mascarponea

Ananasta ja mascarponea on raikas jälkiruoka, joka on hetkessä valmis. Se sopii myös joulunajan jälkiruoaksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pieni ananas
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl (vaahtera)siirappia
  • 1 dl kuohukermaa
  • 100 g mascarponea
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ripaus kanelia

Valmistusohje

1. Leikkaa ananas lohkoiksi. Paista voi-siirappiseoksessa vaaleanruskeaksi.

2. Vatkaa kerma ja mascarpone keskenään. Mausta vaniljalla.

3. Ripsauta annosten päälle kanelia.

X