Ananasta, mansikoita ja kookoskinuskia
Nopea ja raikas jälkiruoka syntyy tuoreista marjoista ja hedelmistä sekä kookosmaitoon keitetystä kinuskista. Ihan kuin olisi palmujen katveessa!
Ainekset
- 1 pieni ananas
- 1 l mansikoita
Kinuskikastike
- 1 prk (4 dl) kookosmaitoa
- 4 dl fariinisokeria
- 1 vaniljatanko halkaistuna
Koristeluun
- tuoretta minttua
Valmistusohje
1. Mittaa kattilaan kookosmaito, sokerit ja vaniljatanko. Vispilöi tasaiseksi ja kiehauta.
2. Keitä kevyesti poreillen 20–30 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna kinuskin jäähtyä.
3. Kuori ja paloittele ananas reiluiksi paloiksi. Puhdista mansikat. Laita hedelmäkuutiot ja mansikat tarjoiluvadille ja valuta päälle kinuskia. Koristele tuoreella mintulla.
4. Laita loppukinuski tarjolle kulhossa ja dippaa ananasta ja mansikoita kinuskiin.
Lisää raikkaita jälkkäreitä hedelmistä:
Kotiliesi.fi: Hedelmäsalaatti ja jogurttikastike
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous