Ankanrasvassa haudutettu punakaali
Ankanrasvassa haudutettu punakaali on valmiina mausteinen ja hyvin hautunut.
Ainekset
- 1 kg punakaalia
- 200 g happamia omenoita
- 40 g ankanrasvaa
- puolikas sipuli
- 0.5 dl punaviinietikkaa
- 1 dl punaviiniä
- 1 dl siirappia
- 1 dl punajuurimehua
maustepussi:
- kanelia
- neilikkaa
- inkivääriä
- pala savustettua siansivua nahkoineen
- 1 valkopippuri
- ripaus merisuolaa
Valmistusohje
Sulata ankanrasva kattilassa, lisää siihen ohueksi suikaloidut kaalit, sipulin puolikas ja omenat. Kuullota kevyesti ja lisää etikka, viini, siirappi ja maustepussi sekä vettä. Hauduta kypsäksi 3-4 tuntia.
Lisää lopuksi punajuurimehu ja poista maustepussi. Kaalin tulee olla mausteinen ja hyvin hautunut.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous