
Appelsiini-manteli-kaurapuuro
Tämän puuron juju on appelsiinimehussa ja raastetussa appelsiinin kuoressa, jotka antavat puurolle raikkaan hedelmäisen maun.
Keskitalven suosikkipuuro maustetaan raikkaasti appelsiinilla ja mantelilla.
Ainekset
Appelsiini-manteli-kaurapuuro:
- 4 dl kaurahiutaleita
- 1 appelsiinin raastettu kuori
- 4 dl tuorepuristettua
- 6 dl mantelimaitoa
- ripaus suolaa
- ripaus kanelia
- 1 rkl hunajaa
Tarjoiluun:
- 2 appelsiinia
- mantelilastuja tai -rouhetta
Valmistusohje
1. Mittaa kattilaan kaurahiutaleet, appelsiinin raastettu kuori ja appelsiinimehu, mantelimaito, suola ja kaneli.
2. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
3. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta puuro hunajalla.
4. Kuori ja viipaloi appelsiinit.
5. Jaa puuro kulhoihin ja lisää pinnalle appelsiiniviipaleita sekä mantelilastuja tai -rouhetta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous