
Appelsiiniletut
Appelsiinilettujen maku tulee appelsiininkuoriraasteesta. Nämä herkkuletut maistuvat viikonloppuaamiaisella, brunssilla tai vaikka jälkiruoaksi.
Ainekset
- 2 kananmunaa
- 2 1/2 dl rasvatonta maitoa
- 2 1/2 dl kuplivaa kivennäisvettä
- 2 3/4 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
- 1/2 tl suolaa
- 1 raastettu appelsiininkuori
- 2 tl sokeria
- 1 rkl rypsiöljyä
Valmistusohje
- Sekoita kaikki aineet kivennäisvettä lukuunottamatta ja anna turvota puolisen tuntia.
- Vatkaa sekaan kivennäisvesi, paista pinnoitetulla pannulla 8 lettua (halkaisija noin 15 cm) ja pidä lämpimänä.
- Tarjoa hedelmärahkan, hedelmäsalaatin, tuoreiden marjojen tai survottujen pakastemarjojen kera.
430 kJ (100 kcal)/ 1 kpl
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous