Appelsiinin ja inkiväärin makuinen marjapaistos
Ainekset
- 400 g pakastettuja marjoja (mansikkaa, mustikkaa, herukoita, vadelmia)
- 4 rkl hyytelösokeria
- pala tuoretta inkivääriä
- 1 appelsiini ja appelsiinin raastettu kuori
muruseos:
- 1 dl vehnä- tai spelttijauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl mantelilastuja
- 2/3 dl tummaa sokeria
- 50 g rasiamargariinia
Valmistusohje
Tämä marjapaistos saa makunsa erilaisista marjoista, appelsiinista ja tuoreesta inkivääristä.
- Sekoita hyytelösokeri marjoihin.
- Kuori ja pilko inkivääri, pese appelsiini ja raasta appelsiininkuori ja sekoita marjoihin.
- Pilko appelsiini ja lisää marjoihin.
- Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, hienonnetut mantelilastut ja ½ dl sokeria keskenään ja nypi rasva sekaan.
- Annostele marjaseos pikkuvuokiin, lisää muruseosta päälle ja ripottele jokaiseen päällimmäiseksi hiukan tummaa sokeria.
- Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia ja tarjoa hiukan jäähtyneenä kylmän maidon, vaniljakastikkeen, jäätelön tai hunajajogurtin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous