Reseptit

Appelsiiniviipaleilla koristeltu punaviinitoti

10.11.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

½ pulloa punaviiniä
2 dl vettä
3 rkl sokeria
1 kanelitanko
appelsiinia viipaleina

Valmistusohje

Lämmin punaviinitoti on paras ensiapu vilunväristyksiin.

1. Mittaa kattilaan punaviini ja vesi. Lisää sokeri ja kanelitanko.

2. Lämmitä varoen ja kaada laseihin. Koristele appelsiiniviipaleilla.

Katso myös:

Portviiniglögi, Ruoka.fi

Punaviinitoti, Ruoka.fi

Lämmin sangria, Kotiliesi.fi

 

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *