Reseptit

Apposet

11.4.2012 Teksti: Sirkka Hirvonen

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Apposia napostelet vaikka hyvän leffan tai kirjan parissa. Varo keittämästä herneenpalkoja rikki.

Ainekset

4 l pulleita herneenpalkoja
vettä
suolaa
voita

Valmistusohje

Pane kokonaiset herneenpalot suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Keitä palkoja muutama minuutti, kunnes ne ovat sopivan pehmeitä. Varo keittämästä palkoja rikki.

Kaada vesi pois. Nosta herneenpalot tarjolle. Sulata voi ja pane se tarjolle kulhoon. Kasta herneenpalkoja voisulaan ja nauti ne sormin ja hampailla imeskelemällä.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme