Reseptit

Avokado-vuohenjuustopestoa ja pastaa

Avokado-vuohenjuustopesto säilyy jääkaapissa tiiviissä purkissa pari päivää kauniin värisenä. Pesto sopii loistavasti paitsi pastan kaveriksi myös leivän päälle.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Kari Hautala

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 400 g spagettia

pesto:

  • 2 avokadoa
  • 150 g pehmeää vuohenjuustoa
  • yhden sitruunan mehu
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 50 g raastettua parmesaania

Valmistusohje

1. Puolita avokadot ja poista kivet. Lusikoi hedelmäliha tehosekoittimen kulhoon.
2. Lisää vuohenjuusto, sitruunamehu ja korianteri. Anna koneen sekoittaa seos tasaiseksi tahnaksi.
3. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta spagetti lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Kääntele joukkoon avokado-vuohenjuustopesto. Annostele spagetti lautasille ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Tarjoile avokado-vuohenjuustopesto ja pasta heti.

X