Avokadobruschettat
Avokadobruschettat saavat herkullista lisätwistiä viinirypäleistä. Raikkaat ja maukkaat bruschettat maistuvat hienosti kuplajuoman kera.
Ainekset
Avokado-viinirypälesalsa
- 2 avokadoa
- 1/2 sitruunan mehu
- 100 g viinirypäleitä
- 1 ruukku tuoretta minttua
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1/4 tl sokeria
Tarjoiluun
- 6 viipaletta maalaisleipää
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
Avokadobruschettat tehdään helposti näin:
1. Kuutioi avokadojen hedelmäliha, laita kulhoon ja purista päälle sitruunamehu.
2. Puolita viinirypäleet ja hienonna minttu.
3. Kääntele kaikki ainekset sekaisin ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Tarkista maku.
4. Levitä leipäviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Sipaise leipien pinnat oliiviöljyllä, ja paahda leivät rapeiksi 220 asteisessa uunissa, noin 5 minuuttia.
5. Puolita valkosipulinkynsi ja pyyhkäise sillä leipien pinnat.
6. Lusikoi leiville avokado-rypäleseosta ja tarjoa avokadobruschettat heti.
Katso myös: Avokadoleivät
Katso myös Kotiliesi.fi: Tomaatti-fetabruschetta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous