Avokadohummus ja kasviksia
Arjessa jaksaa paremmin, kun muistaa syödä tasaisin väliajoin. Avokadohummus ja pilkotut kasvikset ovat terveellinen ja helppo välipala, jonka voi hyvin pakata vaikka töihin mukaan.
Ainekset
- 1 kypsä avokado
- 1 prk (285/170 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 3 rkl limetinmehua
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- (vettä)
Lisäksi:
- kasviksia, esim. kurkkua, porkkanaa, kukkakaalia
Valmistusohje
1. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi sisukset kulhoon. Valuta ja huuhtele kikherneet ja lisää kulhoon limetinmehun, oliiviöljyn ja suolan kanssa.
2. Aja avokadohummus tasaiseksi soseeksi sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa hieman vettä notkistaaksesi seosta.
3. Tarjoile avokadohummus dippikastikkeena kasvisten kera tai salaatin lisukkeena.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous