Avokadopasta ja tomaattisalsa
Avokado lisätään pastaan soseutettuna. Parhaan makuinen salsa syntyy kirsikkatomaateista.
Ainekset
- 400 g pastaa (spagettia)
- 2-3 avokadoa
- 1 dl raastettua parmesaania
- 1 valkosipulinkysi
- 2 rkl sitruunamehua
- 1/2 tl suolaa
- mustapippuria
Salsa
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 10 basilikanlehteä
- 1 punasipuli
- tilkka oliiviöljyä
- chilirouhetta
- suolaa
- msutapippuria
Valmistusohje
1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Soseuta avokadot. Lisää soseeseen parmesaaniraaste, murskattu valkosipuli ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Silppua tomaatit, basilikanlehdet ja sipuli. Lisää seokseen tilkka oliiviöljyä ja mausta salsa chilillä, suolalla ja pippurilla.
4. Sekoita avokadotahna kuumaan pastaan ja lisää annosten pinnalle tomaattisalsaa.
Katso myös nämä kasvispastat:
Avokado-vuohenjuustopestoa ja pastaa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous