3.5.2012

Avokadosalaatti viiriäisenmunien kera

Teksti: Soili Soisalo

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

200 g salaattisekoitusta
1 porkkana
1 avokado
½ granaattiomenan siemenet
½ verigreippiä
10 keitettyä viiriäisenmunaa (tai manteleita)
2 rkl saksanpähkinäöljyä (tai oliiviöljyä)
veitsenkärjellinen suolaa
ripaus pippuria myllystä

Valmistusohje

Viiriäisenmunat voi vaihtaa pariin kananmunaan tai noin desilitraan kuorittuja manteleita.

  1. Keitä viiriäisenmunat koviksi, jäähdytä ja kuori. Koverra granaattiomenan siemenet kuorestaan.
  2. Kuori ja suikaloi porkkana kuorimaveitsellä, kuori ja pilko avokado sekä greippi.
  3. Asettele salaatinlehdet tarjoiluastiaan, lisää muut ainekset, valuta päälle pähkinäöljyä sekä ripauta aavistus suolaa ja pippuria.

1020 kJ (240 kcal)/1 annos

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *