Avokadosalaatti viiriäisenmunien kera
Hyviä rasvoja sisältävästä avokadosta saa valmistettua herkullisen salaatin. Viiriäisenmunat tekevät salaatista hieman erikoisemman, mutta oman maun mukaan ne voidaan myös vaihtaa kananmuniin.
Ainekset
- 200 g salaattisekoitusta
- 1 porkkana
- 1 avokado
- ½ granaattiomenan siemenet
- ½ verigreippiä
- 10 keitettyä viiriäisenmunaa (tai manteleita)
- 2 rkl saksanpähkinäöljyä (tai oliiviöljyä)
- veitsenkärjellinen suolaa
- ripaus pippuria myllystä
Valmistusohje
Viiriäisenmunat voi vaihtaa pariin kananmunaan tai noin desilitraan kuorittuja manteleita.
- Keitä viiriäisenmunat koviksi, jäähdytä ja kuori. Koverra granaattiomenan siemenet kuorestaan.
- Kuori ja suikaloi porkkana kuorimaveitsellä, kuori ja pilko avokado sekä greippi.
- Asettele salaatinlehdet tarjoiluastiaan, lisää muut ainekset, valuta päälle pähkinäöljyä sekä ripauta aavistus suolaa ja pippuria.
1020 kJ (240 kcal)/1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous