Banaani-mysliletut
Mysli tekee banaaniletuista ruokaisammat ja helpottaa myös niiden paistamista. Tarjoa pikkupannarit viikonloppuaamupalalla tai välipalaksi marjojen kanssa.
Ainekset
- 2 banaania
- 1-2 dl mysliä
- 3 isoa tai 4 pientä kananmunaa
- 1/2 tl kardemummaa
paistamiseen
- öljyä
Valmistusohje
Banaani-mysliletut tehdään näin helposti:
Banaani-mysliletut ovat myslin ansiosta ruokaisammat ja tavallisia lettuja helpommat paistaa.
1. Kuori ja soseuta banaanit esimerkiksi matalalla lautasella haarukalla survoen. Kaada banaanisose kulhoon ja lisää joukkoon mysli, munat ja kardemummaa. Sekoita taikina tasaiseksi.
2. Paista letut kohtalaisella lämmöllä öljyssä tai margariinissä molemmin puolin kunnes ne ovat kauniin kullanruskeat. Tarjoa banaani-mysliletut pakastemarjasurvoksen kanssa viikonloppuaamiaisella, brunssilla tai välipalana.
Hedelmät ja marjat tuovat pannareihin makua ja vaihtelua, kokeile myös näitä herkkupannareiden ohjeita:
Banaanipannarit ja hunajajogurttia
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään mustikkapannukakut ja mustikkasiirappi
Kommentit
Arvatkaa mikä muu helpottaa lettujen paistamista?
VEHNÄJAUHOT
Kommentit
Arvatkaa mikä muu helpottaa lettujen paistamista?
VEHNÄJAUHOT
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous