Banaanipaistos
Banaanipaistos on helppo ja superherkullinen jälkiruoka. Samalla reseptillä onnistuu paistos myös vaikkapa omenalla tai päärynällä.
Ainekset
Banaanipaistos
- 1 1/2 dl fariinisokeria
- 1/2 dl appelsiinimehua
- 1 tl kanelia
- 1/4 tl suolaa
- 5 kypsää banaania paloina
Pinnalle
- 3/4 dl fariinisokeria
- 75 g voita
- 1 1/2 dl kaurahiutaleita
- 1/2 dl vehnäjauhoja
- 75 g pekaanipähkinöitä rouhittuna
Tarjoiluun
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
Banaanipaistos tehdään helposti näin:
1. Sekoita kulhossa fariinisokeri, appelsiinimehu, kaneli ja suola. Kääntele joukkoon banaanipalat, palat saavat olla reiluja.
2. Kaada seos keskikokoiseen uunivuokaan.
4. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin kullan ruskean värin.
5. Tarjoa banaanipaistos vaniljajäätelön kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Mitä tehdä banaanista? Syö banaani välipalana ja upota ylikypsät ja tummuneet banaanit makeisiin herkkuihin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous