Basilika-melonisalaatti
Kokoa melonikuutioista, basilikasta, rucolasta, raejuustosta ja oliiveista raikas salaatti.
Ainekset
- 1 punasipuli
- 1.2 kg vesimelonia
- 2 dl basilikanlehtiä
- 1 ruukku rucolaa
- 100 g raejuustoa
- 1.5 dl kivettömiä Kalamata-oliiveja
kastike:
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 3–4 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 1 tl hunajaa
- tuoretta mustapippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi punasipuli.
2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää joukkoon punasipulit hetkeksi marinoitumaan.
3. Kuori meloni veitsellä ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.
4. Kääntele melonikuutiot, basilikanlehdet, rucola, raejuusto ja oliivit varovasti sekaisin kulhossa.
5. Lisää kastike ja sipulit ja tarjoile.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous