Mainos Reseptit

Bikken pilttuu: Sinappinen peruna-vuohenjuustopizza

19.5.2015 Teksti: Bikken pilttuu

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

300 g yleisleivontamixiä
4 dl kädenlämpöistä vettä
2 tl merisuolaa (urtekram)
n. 5 rkl sinappia
n. 10 kpl keskikokoista perunaa
200 g vuohenjuustoa
rosmariinia
merisuolaa
mustapippuria

Mausteöljy

basilikaa
valkosipulia
luomuoliviiöljyä

Valmistusohje

Bikken pilttuu -blogi osallistuu Urtekramin ja Ruoka.fi:n Paras gluteeniton leivonnainen -kilpailuun.

Sekoita suola ja leivontamix. Lisää kädenlämpöinen vesi. Vatkaa sähkövatkaimella huolellisesti. Taikina on notkeaa.
Levitä leivinpaperille. Riittää pellilliseen.
Esipaista 200 c noin 15 min. Ota esipaistettu pohja uunista.

Paista noin 20 minuuttia tai kunnes paistoksella kaunis väri.
Voitele pohja sinapilla. Levitä ohueksi siivutetut perunat. Perunoiden päälle siivutettu vuohenjuusto. Ripottele rouhittua merisuolaa sekä mustapippuria. Maun mukaan rosmariinia.
 
Lorauttele basilika/valkosipuli öljyä maun mukaan.

 

Äänestä paras gluteeniton leivonnainen ja voita!