broileri-papuvuoka
Reseptit

Broileri-papuvuoka

Broileri-papuvuoka on runsas, helppotekoinen ja maukas koko perheen ruoka.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Paula Kukkonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Broileri-papuvuoka:

  • 2 dl riisi-ohraseosta
  • 4 broilerin rintafileetä
  • 2 sipulia
  • 1-2 punaista chiliä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 cm:n pala inkivääriä
  • 3 tomaattia
  • 1 rkl öljyä
  • 2 tl currya
  • 1 tl suolaa
  • 1 tlk (400 g) valkoisia papuja
  • 1-2 limetin mehu
  • 1/2 ruukkua korianteria

Valmistusohje

1. Keitä riisi-ohraseos pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa broileri pieniksi paloiksi. Viipaloi sipulit ja chilit, hienonna valkosipulit ja inkivääri. Hienonna tomaatit.

2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää broileripalat, paista 5 minuuttia. Lisää sipulit, chili, valkosipuli ja inkivääri. Mausta currylla ja suolalla. Paista aineksia sekoitellen 5–10 minuuttia.

3. Levitä riisi-ohra uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tomaattihakkelus, valutetut pavut ja broileriseos. Puserra päälle limettimehua. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Ota uunista ja silppua pinnalle korianteria.

X