Parmankinkkuun kääräistyt broilerin rintafileet
Reseptit

Broileria ja parmankinkkua

Parmankinkkuun kääräistyt broilerin rintafileet ovat varma valinta illalliskutsuille. Tarjoile broileri esimerkiksi pastan kera.
Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Parmankinkkuun kääräistyt broilerin rintafileet

  • 25 g voita
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta salviaa
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta meiramia
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus rouhittua mustapippuria
  • 4-6 broilerin rintafileetä
  • 4-6 viipaletta parmankinkkua

Valmistusohje

Parmankinkkuun kääräistyt broilerin rintafileet tehdään näin:

Parmankinkkuun kääräistyt broilerin rintafileet säilyvät mehevinä uunissa.

Kuumenna voi ja lisää joukkoon hienonnetut yrtit, suola sekä pippuri. Sekoita hyvin. Kääntele broilerin rintafileet voi-yrttiseoksessa.

Kääri jokainen broilerin rintafilee parmankinkun sisään ja nosta broilerikääröt uunivuokaan.

Kypsennä broilerikääröjä 200 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia. Tarjoa keitetyn pastan tai risoton kanssa.

Kaipaatko lisää broilerireseptejä? Kokeile esimerkiksi broileri-sinihomejuustokääröjä tai espanjalaista broileri-kasvispeltiä.

Lue myös Kotiliesi.fi: Broilerin fileesuikale, koipireisi vai paistileike? – Katso, mikä sopii mihinkin ruokaan

X