15.6.2012

Broileria ja parmankinkkua

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

25 g voita
1 rkl hienonnettua tuoretta salviaa
1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
1 rkl hienonnettua tuoretta meiramia
1 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
4-6 broilerin rintafileetä
4-6 viipaletta parmankinkkua

Valmistusohje

Kuumenna voi ja lisää joukkoon hienonnetut yrtit, suola sekä pippuri. Sekoita hyvin. Kääntele broilerin rintafileet voi-yrttiseoksessa. Kääri jokainen broilerinpala kinkun sisään ja nosta kääröt uunivuokaan.

Kypsennä 200 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi