Broileria provencelaisten perunoiden kera
Sitruunan, valkosipulin ja rosmariinin klassinen liitto on huumaava. Se maustaa välimerellisen uuniperunapaistoksen. Samassa uunissa kypsyvät myös mehukkaat broilerileikkeet.
Ainekset
Broileria provencelaisten perunoiden kera:
- 600 g broilerin paistileikkeitä
- 800 g perunoita
- 5 valkosipulinkynttä
- 1 sitruuna
- 2 rosmariininoksaa
Lisäksi:
- öljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Puolita broilerileikkeet. Sipaise leikkeet öljyllä ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
2. Laita uuni kuumenemaan 200-asteiseksi. Kuori ja viipaloi perunat.
3. Hienonna valkosipulinkynnet. Raasta sitruunasta kuori ja puserra mehu talteen. Silppua rosmariinin neulaset.
4. Lado perunat kerroksittain valkosipulin, sitruunankuoriraasteen ja rosmariinin kanssa. Ripottele perunakerrosten väliin suolaa ja mustapippuria. Sekoita sitruunamehuun 1 rkl öljyä. Kaada seos perunoiden päälle. Kypsennä perunoita 30 minuuttia.
5. Ruskista broileripalat kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää broileripalat perunapaistoksen päälle ja jatka kypsennystä noin 20–30 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
Kommentit
Kyllä oli mukavan helppo valmistaa ja koko perheen mieleen oli 🙂
Kommentit
Kyllä oli mukavan helppo valmistaa ja koko perheen mieleen oli 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous