Broilerifajita
Kuumennettujen tortillakuorien, ranskankerman, cheddarjuuston, guacamolen ja tomaattikuutioiden kanssa tarjottavat broilerifajitat kruunaavat perjantaisen illanvieton.
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 1 rkl öljyä
- 1/2 pussia fajita-mausteseosta
- 2 sipulia
- 2 eriväristä paprikaa
- 1/2 pussia fajita-mausteseosta
Valmistusohje
Broilerifajitan voi kypsentää myös grillissä tai parilapannussa.
Nuiji broilerin rintafileet litteiksi. Kuumenna öljy pannussa, lisää rintafileet ja paista ne molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Mausta rintafileet fajita-mausteseoksella, vähennä lämpöä ja kypsennä niitä noin viisi minuuttia silloin tällöin käännellen. Ota rintafileet pannusta pois.
Kuori ja suikaloi sipulit. Halkaise paprikat ja poista niistä kanta sekä siemenet. Suikaloi paprikanpuolikkaat.
Lisää pannuun tarvittaessa öljyä ja pane sipuli- sekä paprikasuikaleet pannuun. Paista niitä silloin tällöin sekoittaen noin viisi minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja sopivan pehmeitä. Mausta ne fajita-mausteseoksella.
Leikkaa rintafileet viipaleiksi ja nosta ne vihannesten päälle pannuun kuumenemaan. Tarjoa kuumennettujen tortillakuorien, ranskankerman, cheddarjuuston, guacamolen ja tomaattikuutioiden kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous