Reseptit

Broilerifajita

Kuumennettujen tortillakuorien, ranskankerman, cheddarjuuston, guacamolen ja tomaattikuutioiden kanssa tarjottavat broilerifajitat kruunaavat perjantaisen illanvieton.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 1 rkl öljyä
  • 1/2 pussia fajita-mausteseosta
  • 2 sipulia
  • 2 eriväristä paprikaa
  • 1/2 pussia fajita-mausteseosta

Valmistusohje

Broilerifajitan voi kypsentää myös grillissä tai parilapannussa.

Nuiji broilerin rintafileet litteiksi. Kuumenna öljy pannussa, lisää rintafileet ja paista ne molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Mausta rintafileet fajita-mausteseoksella, vähennä lämpöä ja kypsennä niitä noin viisi minuuttia silloin tällöin käännellen. Ota rintafileet pannusta pois.

Kuori ja suikaloi sipulit. Halkaise paprikat ja poista niistä kanta sekä siemenet. Suikaloi paprikanpuolikkaat.

Lisää pannuun tarvittaessa öljyä ja pane sipuli- sekä paprikasuikaleet pannuun. Paista niitä silloin tällöin sekoittaen noin viisi minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja sopivan pehmeitä. Mausta ne fajita-mausteseoksella.

Leikkaa rintafileet viipaleiksi ja nosta ne vihannesten päälle pannuun kuumenemaan. Tarjoa kuumennettujen tortillakuorien, ranskankerman, cheddarjuuston, guacamolen ja tomaattikuutioiden kanssa.

X