Broilerinkoivet uunissa sitrusten ja oliivien kera
Broilerinkoivet saavat makua sitruunasta ja appelsiinista. Sitrushedelmät ovat nyt parhaimmillaan. Ne antavat lämpimiin ruokiin makua, väriä ja raikkautta.
Ainekset
- 4 broilerin koipireittä
- suolaa ja mustapippuria
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 rkl voita
- 2 sitruunaa
- 1 appelsiini
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 4 oksaa rosmariinia hienonnettuna
- 2 rkl hunajaa
- 1 pieni prk kivettömiä oliiveja
- 2 dl kanalientä tai valkoviiniä
Tarjoiluun
- vihreää salaattia
Valmistusohje
1. Mausta broilerin koipireidet kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna rypsiöljy ja voi isolla paistinpannulla, ja ruskista koivet molemmin puolin. Nosta ne isoon uunivuokaan.
2. Viipaloi yksi sitruuna ja appelsiini, ja lisää viipaleet vuokaan. Lisää myös hienonnettu valkosipuli, rosmariini, hunaja ja oliivit. Kaada vuokaan lopuksi liemi tai viini, ja purista päälle yhden sitruunan mehu.
3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia tai kunnes koivet ovat kypsiä.
4. Tarjoile raikkaan vihreän salaatin kera.
Katso myös:
Corn Flakes -kuorrutetut broilerinkoivet, Ruoka.fi
Tuliset broilerinkoivet, Ruoka.fi
Aasialaiset broilerinkoivet, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous