
Broileripastavuoka
Broileripastavuoka kokoaa yhteen intialaisen voikanan eli butter chickenin makumaailman. Sen joukossa kypsyy tuorepastatyynyjä. Älä pelästy ruoan viimeistelyyn käytettävän voin määrää – se antaa ruoalle juuri sen ominaisen viimeisen silauksen. Suussa sulava butter chicken -vuoka on niin hyvää, että lautasten kaapimiseen kannattaa varata naanleipää.
Ainekset
Broileripastavuoka
- 500 g paseerattua tomaattia
- 1 dl maustamatonta turkkilaista jogurttia
- 1 dl tandooritahnaa
- 2 rkl inkiväärimurskaa
- 2 rkl hunajaa tai ruokosokeria
- 1 tl chilihiutaleita
- 1 tl suolaa
- 300 g broilerin paistileikkeitä
- 2 rkl öljyä
- 1 pkt (250 g) juustolla täytettyjä tortelliini-tuorepastatyynyjä
- 50 g voita
- 1 ruukku korianteria
Valmistusohje
Broileripastavuoka tehdään helposti näin:
1. Sekoita uunivuoassa paseerattu tomaatti, jogurtti, tandooritahna, inkiväärimurska, hunaja, chilihiutaleet ja 1/2 tl suolaa.
2. Ruskista broilerin paistileikkeet öljyssä. Mausta 1/2 teelusikallisella suolaa. Leikkaa paistileikkeet 2–3 osaan ja lisää vuokaan. Upota sekaan tortelliinit.
3. Kypsennä broileripastavuoka 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Lisää päälle voinokareet ja hienonnettu korianteri.
Katso myös: Helpot ja nopeat peltiruoat ovat kiireisen arjen pelastus – 5 parasta peltiruokaa
Ei turhaa tiskiä – nämä 6 hittiohjetta valmistuvat yhdessä padassa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous