Broileriresepti: Yakitorivartaat ja avokadodippi
Japanilaiset yakitorivartaat tarjotaan avokadodipin kanssa. Tarjoa yakitorivartaat buffet-pöydässä pikkuisista munakupeista, joiden pohjalla on avokadodippiä, johon sopivat kastettavaksi sekä broileripalaset että kasvikset.
Ainekset
- 1 kg broilerin rintafileitä
- 1 dl soijaa
- 1 dl sherryä
- 1 dl miriniä
- 2 rkl sokeria
- 2 tl kanafondia
pinnalle:
- 1 rkl chilihiutaleita
- 1 limetin raastettu kuori
Dippi:
- 2-3 isoa kypsää avokadoa
- 1 dl majoneesia
- 2 dl kermaviiliä
- sitruunamehua
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Leikkaa broilerifileet pieniksi kuutioiksi ja kypsennä ne neljässä erässä öljyssä paistinpannulla. Kaada soijaliemi palojen päälle ja anna marinoitua pari tuntia. Pujota noin kolme kanapalaa yhteen tikkuun. Ripottele päälle chilihiutaleita ja limettiraastetta.
Soseuta avokadot sitruunamehun kanssa. Lisää majoneesi, kermaviili ja mausteet. Jaa kastike kippoihin, aseta päälle kanavarras.
Vinkki: Tee kasvisvartaat kevyesti vokatuista sienistä, kukkakaalista ja paprikasta. Sivele yakitorikastikkeella.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous