Reseptit

Kanawokki

Kanawokissa yhdistyvät täysjyvänuudelit, kasvikset ja broilerit. Cashewpähkinät tuovat ruokaan ihanan pähkinäistä makua.

Teksti:
Elisa Johansson

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kanawokki

  • 400 g broilerinsuikaleita
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 pss vokkimausteseosta (Santa Maria)
  • 1-2 dl vettä
  • 400 g vokkivihanneksia
  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 1/4 ruukku hienonnettua tuoretta korianteria, persiljaa tai basilikaa

Valmistusohje

Kanawokki valmistuu helposti näin:

  1. Kuumenna öljy vokkipannussa. Lisää broilerisuikaleet ja paista ne joka puolelta kauniin värisiksi. Mausta suikaleet mausteseoksella ja lisää vesi. Kiehauta seos.
  2. Lisää vihannessekoitus ja hauduta noin kolme minuuttia, kunnes vihannekset ovat hieman pehmenneet.
  3. Höystä wokki pähkinöillä sekä hienonnetuilla yrteillä. Tarjoa kanawokki täysjyvänuudeleiden kanssa.

Vinkki: Pilko, paista ja mausta! Täydellinen wokki mehevöitetään kastikkeella ja terästetään valkosipulilla ja inkiväärillä – 15 nopeaa ja maukasta ohjetta

Lue myös Kotiliesi.fi: Tempe – korvaa lihan, toimii kastikkeissa, wokeissa, tacojen ja burgereiden täytteenä

X