748140-broilerivokki.jpg
Reseptit

Broilerivokki

Broilerivokissa yhdistyvät täysjyvänuudelit, kasvikset ja broilerit. Cashewpähkinät tuovat ruokaan ihanan pähkinäistä makua.
Teksti: Elisa Johansson

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 400 g broilerinsuikaleita
  • 1 rkl öljyä
  • 1 pussi vokkimausteseosta (Santa Maria)
  • 1-2 dl vettä
  • 400 g vokkivihanneksia
  • 100 g cashewpähkinöitä
  • hienonnettua tuoretta korianteria, persiljaa tai basilikaa

Valmistusohje

Broilerivokki valmistetaan broilerinsuikaleista ja valmiista vokkivihanneksista.

  1. Kuumenna öljy vokkipannussa. Lisää broilerisuikaleet ja paista ne joka puolelta kauniin värisiksi. Mausta suikaleet mausteseoksella ja lisää vesi. Kiehauta seos.
  2. Lisää vihannessekoitus ja hauduta noin kolme minuuttia, kunnes vihannekset ovat hieman pehmenneet.
  3. Höystä ruoka pähkinöillä sekä hienonnetuilla yrteillä.

LISÄKSI: 80 g täysjyvänuudeleita, lasillinen rasvatonta maitoa tai piimää

X