Reseptit

Brunssiparsat

17.4.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

2

Arvostelu

Ainekset

1 nippu parsaa
4 viipaletta pekonia
2 pehmeäksi keitettyä munaa
voisulaa

Valmistusohje

1. Kuori ja keitä parsat suolalla maustetussa vedessä.

2. Silppua pekoni ja paista rapeaksi.

3. Keitä munat löysiksi (4 min) tai pehmeiksi (6 min).

4. Valuta parsoille voisulaa ja lisää lautaselle muut ainekset. 

Katso myös:

Parsaa Hollandaise ja kylmäsavulohta Ruoka.fi

Gratinoidut parsat sopivat alkupalaksi Ruoka.fi

Papu-parsasalaatti Kotiliesi.fi

 

Julkaistu aiemmin

Lehden logo