Reseptit

Brunssiparsat

Brunssiparsat tarjotaan parsasesonkina paistetun pekonin ja keitetyn kananmunan kera.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Brunssiparsat

  • 1 nippu parsaa
  • 4 viipaletta pekonia
  • 2 pehmeäksi keitettyä munaa
  • voisulaa

Valmistusohje

Brunssiparsat tehdään näin:

1. Kuori ja keitä parsat suolalla maustetussa vedessä.

2. Silppua pekoni ja paista rapeaksi.

3. Keitä munat löysiksi (4 min) tai pehmeiksi (6 min).

4. Valuta parsoille voisulaa ja lisää lautaselle muut ainekset.

Katso myös:

Parsaa Hollandaise ja kylmäsavulohta Ruoka.fi

Gratinoidut parsat sopivat alkupalaksi Ruoka.fi

Papu-parsasalaatti Kotiliesi.fi

X