Brunssiparsat
Brunssiparsat tarjotaan parsasesonkina paistetun pekonin ja keitetyn kananmunan kera.
Ainekset
Brunssiparsat
- 1 nippu parsaa
- 4 viipaletta pekonia
- 2 pehmeäksi keitettyä munaa
- voisulaa
Valmistusohje
Brunssiparsat tehdään näin:
1. Kuori ja keitä parsat suolalla maustetussa vedessä.
2. Silppua pekoni ja paista rapeaksi.
3. Keitä munat löysiksi (4 min) tai pehmeiksi (6 min).
4. Valuta parsoille voisulaa ja lisää lautaselle muut ainekset.
Katso myös:
Parsaa Hollandaise ja kylmäsavulohta Ruoka.fi
Gratinoidut parsat sopivat alkupalaksi Ruoka.fi
Papu-parsasalaatti Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous