Bulgarialainen juusto-tomaattipaistos
Uunissa paistettu sirene po shopski, bulgarialainen juusto-tomaattipaistos, on herkullinen pikkuruoka suolaisen nälkään.
Ainekset
- 400 g sirene-juustoa tai fetaa
- 50 g voita
- 1 hienonnettu sipuli
- 4 kuutioitua tomaattia
- 2 tl paprikajauhetta
- 1 renkaiksi leikattu chili
- (4 munaa)
- 1 nippu hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
Pane neljän annosvuoan pohjalle nokare voita, hienonnettua sipulia ja viipale juustoa. Jaa vuokiin tomaattikuutiot, paprikajauhe, chili ja loput voista. Kypsennä kuumassa uunissa vajaat 10 minuuttia. Ripottele päälle reilusti persiljaa.
Mikäli käytät munia, riko kuhunkin vuokaan muna, kun vuoka on ollut uunissa 5 minuuttia. Laske uuninlämpö 180 asteeseen ja jatka paistamista noin 8 minuuttia tai kunnes valkuainen hyytyy.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous