Reseptit 14.5.2012

Burgundin kananpoikaa

Teksti: Soili Soisalo

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

5

Arvostelu

Ainekset

1 iso kokonainen broileri tai 2 kukonpoikaa
1 rkl öljyä
2 dl ranskalaista valkoviiniä (chardonnay)
1 dl ranskankermaa (creme fráiche)
0.5 dl dijonsinappia
70 g voimakasta juustoraastetta (Comte)
ripaus suolaa
ripaus vastarouhittua pippuria

Valmistusohje

1. Paista broileri kauttaaltaan öljyssä padassa.

2. Lisää viiniä ja hauduta kypsäksi.

3. Sekoita sinappi ja juustoraaste ranskankermaan ja sekoita broilerien haudutusliemeen. Tarkista maku.

4. Paloittele lintu sopiviin annoksiin ja tarjoa kastikkeen ja vihannesriisin tai perunan ja höyrykasvisten kanssa. 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi