Burrata paahdettujen tomaattien kera
Burrata on italialainen mozzarellaa muistuttava tuorejuusto, jonka sisus on kermaisen pehmeä ja vastustamattomasti valuva. Tarjoa herkkujuusto paahdettujen kirsikkatomaattien ja basilikan kera.
Ainekset
Burrata ja paahdettuja tomaatteja:
- 1 pallo burrata-juustoa
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1/4 tl suolaa
- 1/2 dl pinjansiemeniä
- 1/2 ruukku tuoretta basilikaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Burrata paahdettujen tomaattien kera tehdään helposti näin:
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Puolita kirsikkatomaatit ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Lisää oliiviöljy ja suola. Paahda uunissa noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman.
3. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Varo polttamasta!
4. Kokoa salaatti. Aseta tomaatit tarjoluvadille. Lisää päälle burrata, basilikanlehdet ja pinjansiemenet. Rouhaise päälle mustapippuria.
Katso myös: Tryffelimarinoitua mozzarellaa ja uunikuivattuja tomaatteja
Katso myös Kotiliesi.fi: Burrataa ja tomaattihilloketta grillatun salaatin kera
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous