Reseptit

Caesarsalaatti

Tällä reseptillä pääset klassisen caesarsalaatin saloihin.

Teksti:
Mikki Moisio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 ruukkua romaine eli sidesalaattia
  • parmesaania ohuina lastuina

Kastike

  • 3 sardelli- tai anjovisfileetä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl worcestershire-kastiketta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Hienonna kastiketta varten valkosipulinkynnet ja sardelli- tai anjovisfileet. Lisää majoneesi ja purista joukkoon sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.

2. Irrota salaatinlehdet toisistaan, huuhdo ja anna kuivahtaa. Revi tai leikkaa ne suurehkoiksi paloiksi.

3. Sekoita kastike salaatinlehtien joukkoon tai tarjoa erikseen. Vuole parmesaanilastuja salaatin päälle.

X