Caesarsalaatti
Tällä reseptillä pääset klassisen caesarsalaatin saloihin.
Ainekset
- 3 ruukkua romaine eli sidesalaattia
- parmesaania ohuina lastuina
Kastike
- 3 sardelli- tai anjovisfileetä
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 dl majoneesia
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl worcestershire-kastiketta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna kastiketta varten valkosipulinkynnet ja sardelli- tai anjovisfileet. Lisää majoneesi ja purista joukkoon sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
2. Irrota salaatinlehdet toisistaan, huuhdo ja anna kuivahtaa. Revi tai leikkaa ne suurehkoiksi paloiksi.
3. Sekoita kastike salaatinlehtien joukkoon tai tarjoa erikseen. Vuole parmesaanilastuja salaatin päälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous