Cape malay -lohi
Nämä grillatut lohimedaljongit tuovat tuulahduksen Afrikasta. Cape malay -tyylillä valmistetut lohimedaljongit tarjotaan mango-avokadosalsan kanssa.
Ainekset
Lohimedaljongit:
- 4 lohimedaljonkia tai kilon lohifilee
Marinadi:
- 2 limetin mehu
- 1 tl sormisuolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tl punaista thai-currytahnaa
- 1 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Paloittele lohifilee 4–6 palaan.
2. Hienonna chili ja sekoita marinadin ainekset. Kaada seos lohipalojen päälle. Anna kalan marinoitua noin puoli tuntia.
3. Pane jokainen lohipala oman alumiinifoliopalan päälle ja nosta reunat siten, että kalasta irtoava rasva ei pääse valumaan grilliin. Grillaa kalaa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarjoa avokado-mangosalsan kanssa.
Katso myös:
Sitruunalohta grillistä, Ruoka.fi
Grillattu lohi ja kurkkusalsa, Ruoka.fi
Marokkolainen uunilohi, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous