Reseptit

Carbonara-kerät

24.10.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Carbonara-kerät ovat herkullista jääkaapin tyhjennysruokaa. Paista pastakerät rapeiksi öljyssä ja viimeistele juustoraasteella.

Ainekset

200 g keitettyä tähdespagettia
2 viipaletta savukinkkua
2 munaa
2–3 rkl kermaa
juustoraastetta

Valmistusohje

1. Pane spagetti kulhoon. Silppua sekaan kinkku.

2. Riko sekaan munat, lisää kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile keriksi.

3. Paista öljyssä rapeiksi, raasta päälle juustoa.

Lisää maistuvia pastaruokia:

omena-pekonipasta

Omena-pekonipasta

Pasta carbonara

Pasta carbonara eli miilunpolttajan spagetti

tulinen_sriracha_mustapapupasta

Tulinen sriracha-mustapapupasta

Kotiliesi.fi: Sitruunapasta