Reseptit

Chilikala

Tarjoa chilikala tomaattihakkeluksen ja kuuman pastan kanssa.
Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 savustettu kuha
  • 4 sitruunan mehu
  • 1 chili
  • nippu lehtipersiljaa tai tuoretta korianteria
  • 1 dl öljyä (auringonkukka, rypsi tai oliivi)
  • 1 tl hunajaa tai tummaa sokeria
  • 1 tl rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Pilko perattu kala kulhoon. Puserra päälle sitruunoiden mehu. Leikkaa chili renkaiksi. Silppua persilja tai korianteri joukkoon. Sekoita hunaja öljyn kanssa ja valuta kalan päälle. Rouhi pintaan mustapippuria. Anna maustua kylmässä tunnin verran.

X